Coaching

Stress2success biedt passende coaching voor onderwijsprofessionals die kampen met een ongezonde stress.

Stress? Waar is het voor nodig?

Herken jij jezelf in een of meer van deze situaties

  • Je staat altijd voor je leerlingen en je collega’s klaar. Ook in de pauzes kunnen ze bij je terecht. Daarnaast stop je veel tijd in het voorbereiden van je lessen en het maken van eigen lesmateriaal. Vaak maak je lange dagen en in de vakanties werk je gewoon door want hoe krijg je het anders allemaal op tijd af? Je staat dus eigenlijk altijd aan. Het gevoel nooit klaar te zijn, breekt je langzamerhand op. Stress!!!!
  • Je voelt je onzeker over het avontuur wat je bent aangegaan en je twijfelt of je wel genoeg klik hebt met het docentschap om er een succes van te maken. Je denkt: “Moet ik dit werk blijven doen?”, “Ik heb niet genoeg kennis of ervaring” of “Wat als het mislukt?” Stress!!!!
  • Je geniet van het contact met de leerlingen en het lesgeven maar er gaat steeds meer tijd verloren aan overleg en administratieve rompslomp. Tijdens studiedagen en teambijeenkomsten moet je je inzetten voor de zoveelste onderwijsvernieuwing of organisatieverandering terwijl de echte problemen zoals overvolle klassen onvoldoende worden aangepakt: Stress!!!!
 

Dan wordt het tijd om actie te ondernemen en de regie over je eigen leven en werk (terug) te krijgen.

Mijn kennis over stress/burn-out en mijn jarenlange onderwijservaring wil ik graag inzetten om jou te ondersteunen om de stress de baas te blijven. Samen gaan we kijken welke factoren bij jou de ongezonde stress opleveren en je belemmeren  bij het goed uitvoeren van je werk als docent. Hierna coach ik jou weer persoonlijk naar een succesvolle en energieke onderwijsprofessional die geen last meer heeft van ongezonde stress. Hiermee kan een toekomstige burn-out voorkomen worden en krijg je weer plezier in je werk.

Praktische informatie

· Standaardtraject*: 8 sessies (10 uur)
· Plaats: op locatie of in mijn praktijkruimte
· Datum: in overleg
· Kosten: € 900,– inclusief intake, Balans Kleurentest en Toolbox / exclusief btw

*Op maat traject op aanvraag